Om att åstadkomma saker.

Ibland känner man att man skulle vilja åstadkomma något. Ja, det kan vara vad som helst. Bullbak, träning, coola kläder, skola eller något annat mysko. 

Saker jag har velat åstadkomma;

-Cupcakes, blev rätt fina men mastigt var ordet.
-Joggning, håller fortfarande på och kommer längre än till Bertil, men tröttnar vid Stig.
-Kappa med en brosch på, något jag fortfarande jobbar på.
-Rädda världen, way into the future. 
-Rädda valarna, har jag velat detta? 
-Bli en regelbunden på biblioteket, det går så långsamt när man bor så långt ifrån! 
-Komma in på en linje jag vill gå, det ser ljusare ut. 
-Hålla ordning bland mina noter, Asså Lelle, jag har försökt! 

Ja, det blir inte så mycket åstadkommit, men jag är rätt gla' ändå och ska jag vara ärlig så är punkt 7 det enda jag egentligen vill just nu. Så om ni verkligen vill något så låt det andra backa lite, tills grunden är fixad. Jag är hellre en musikalelev än en joggande tjej utan skola.

Ha en bra måndagskväll!

V

Update; Jag kom in!

Bloggtips.

Blondinbella i all ära men hennes andra (bättre?) hälft Nils har en ofantligt mycket roligare blogg. Definitivt läsvärt.
   En annan blogg som jag frekvent visiterar är Björn Anklevs. Jag förväntar er inte att ni ska klackarna i taket av ren förtjusning och än mindre veta vem Björn är. Men oj vad jag tycker om honom.

P.S: Jag antar att jag inte har något annat val än att anta V:s utmaning.
P.S.S: Om ni noterat avsaknaden av kommatecken eller har annat att anmärka på min vokabulär så kan jag helt och hållet lägga skulden på Jonas Hassen Khemiri. Läs hans böcker!

O


Must haves!

Det är ju så roligt när bloggarna skriver om det man bara måste ha. Att vatten och mat inte står med på listan är ju också intressant. Och jag ska inte vara sämre! Jag har gjort en must have bild med prylar jag bara måste ha i höst. När jag var färdig (det var rätt skojigt) så slog det mig att min must have-lista verkligen var det snyggaste jag sett. Kan det bero på att den är baserad på det du vill ha sa sedan en liten röst. Ja just det.  

Om man analyserar min bild så upptäcker man snart att jag vill se ut som någon i en romantisk film. Kan det måhanda vara så att jag omedveten tror att filmerna är dejtingtips? Mina spontana kommentarer var; "Värst va mörkt det va" och "oj, jag vill ju se ut som en liten flicka slash gammal tant".

Men det absolut roligaste är att när jag beskriver min "stil" så ligger den kusligt nära blondinbellas. "Tantigt och romantiskt".
 Slump eller?

Vi vill ju snart också se en "Must have" från O. Undra hur hennes kommer att se ut. Jag satsar på mycket jordnära färger, rutigt och studentchict. Oo! det lät nästan som en modeblogg va?

Men så länge mina vänner, ha en rikigt god helg!
 
V

Skolskrivining

Nu sitter jag här i skolan och skriver på en laptop. Nu har väl de flesta börjat skolan, alla förmodligen, och vi på redaktionen önksar er alla lycka till vad ni än gör.
  Jag skall däremot ändra skola, eftersom vi var så få (och nu ännu färre) så blir läget ohållbart.
Men, vi allt vi gör kan läggas på "the experiance pile". Jag har fått två nya trevliga vänner och vi är off mot nya äventyr.

I fortsättning skall V och O jobbar vidare. Nya äventyr. På lördag skall t.ex. V prova på kräftskiva som är så poppis just nu.

So long, buddies!

V

RSS 2.0