Avatar och filmtips.


Nu har V suttit en stund i mörker med popcorn igen. Lite mera bio och så kan vi göra om bloggen till en filmblogg. Denna gång för att se filmen Avatar regisserad av Titanic regissören James Cameron. Ännu en gång doftar det oscar.
För Avatar är en bra film. Den har ett ekologiskt budskap och det sitter så himla bra i tiden. Se den!

Kommande filmer på bio: (Satt ett * på dem jag tänker se) ((O, du ska med på dem med en ¤ efter)) (((Kan man använda paranteser på detta sätt)))

25 december: The imaginarium of dr. Parnassus- Ledgers sista och regissören är en gammal Python. *¤
1 januari: Sherlock Holmes. Kostymfilm med Downey jr. *
15 januari: Snabba cash. 
22 januari: It's complicated. Meryl Streep! *
29 januari: Precious. Tippad att bli årets stora Oscars vinnare.
5 februari: Nine. Musikal! *

12 februari: Valentine's day. Tror det är Love Actually koncept, det är i alla fall fler kända skådisar än fingrar på mina händer. Anne Hathaway, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Julia Roberts, Jennifer Garner, Taylor Lautner, Bradley Cooper, Taylor Swift, Jessica Alba, Topher Grace (Eric. That's 70's show), Patrick Dempsey, Queen Latifah, Shirley McLaine, Eric Dane, Jamie Foxx och en Jonas broder som rösten till en hund. Herregud. Jag lovar, även om du inte kände igen namnet så kommer du känna igen ansiktet. *  

5 mars: Alice i underlandet. Tim Burton, Johnny Depp, ja, ja, ja!! *¤
28 april: Iron Man 2. Ännu en gång Downey Jr. Blir nog bra med scarlett johanson också.
14 maj. Robin Hood. Sett Gladiator? Samma regissör och skådespelare. Med tanke på Gladiator blir det nog rätt bra. 
28 maj. Sex and the city 2. Jajemensan. * 
23 juni. (Håll i er) SHREK FOR EVER AFTER! ja, ja.. *
30 juni: Twiligth, Eclipse. Värst va snabbt det  gick att spela in den. * 

Bubblare: I love you Philip Morris. Ewan McGregor. Jim Carrey. Homosexuella i ett fängelse. Spännande.  

V

Funny or die. The Landlord.

Älskar att titta på roliga klipp. Detta slår nästan allt jag har sett. Kommer från sidan Funny or die, som är skapad av Will Ferrell om jag inte har fel. I detta klipp möter Will husvärden som klagar på att han inte betalt hyran. SuperkulThe Landlord from Will Ferrell

V siktar mot stjärnorna från nätet

Såg förut att AW lagt upp en bild på mig på hans blogg. Äntligen är jag på väg upp mot stjärnorna! Veckorevyns hemsida, det du!  


Eller ja, det är ju lite relativt förstås, det här med mitt nyvunna kändisskap.  

Nu när jag tänker efter kanske det ändå inte är så coolt.. V
(...*snyft* jag blir aldrig kändis..) 


"...Or just winked an eyelash.."

De flesta har nog sett Trollkarlen från Oz och minns slutet då den goda häxan berättar för Dorothy hur man kommer hem till Kansas. Det slutet är ju väldigt pittoreskt och gulligt. Här är vad Dorothy egentligen tänkte.

MAD TV äger! Ja, det är inte lätt att vara fast med tre män.

V


Sheeeeeeiiiiee and Shewolf

Eller skulle vi kanske skulle vi klä ut oss till jättegamla människor. Om vi då sitter på en pall så kommer ju folk få dåligt samvete och erbjuda oss bättre platser.

---------------------------------------------

Alla, är jag nästan säker på, har lyssnat på Andreas Johnssons "Glorious". Men jag tror inte sådär hemskt många har lyssnat på big band versionen. Sjukt bra och väldigt Bond inspirerad. Dessutom så finns det en härlig version av Smile.

Aha, snart är det jul. Frågan är när julkänslan skall sätta in. Det känns varje år som om det föregående året var fullt med julkänsla, men ärligt talat (Shit, vad Big Band Glorious är bra! Har på spotify) så tror jag att det inte blir så mycket julkänsla förrän man slutar skolan. Men det kanske ändå bara är positivt. Tänk vad trötta vi skulle bli på jul annars.

BTW, ser någon på Skavlan? Superduperbra program. På fredag kommer Robbie Williams och Will Smith. Förra veckan var det Shakira. Hur sjutton gör han? Jag ska också bli en skavla när jag blir stor.   

V


Och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde..

Trollflöjten utklädda till de tre vise männen? Det skulle ni allt vilja se.

Förresten, ni kanske hört talas (mestadels gott) om "On The Road", eller "På drift" på svenska. Att detta skulle vara en bra bok, "den slagna generationens katekes", en modern klassiker.
  Men för att citera Jocke Berg: "..och 'On The Road' den fånigaste skiten jag har läst". Vilken smörja alltså. Alla mina största fasor om kvinnoförnedrande, naiva, riktigt äckligt amerikanska slynglar på 50-60-talet samlade i en bok.

RSS 2.0