Fortsättning eller Glassen-som-var-så-kompakt-att-om-den-vore-ett-hav-så-skulle-även-stenar-flyta.

V och O blev mycket förvånade när de öppnade paket. Kompakt var ordet. Det var inte den vackraste av syner dock, mycket riktigt var det kaffeglass och det var till synes också det enda den innehöll. Men misströsta inte, under det första lagret glass uppenbarade sig rikligt med caramel och tryffel. Mums, mums.
  V och O kom fram till att kaffeglassen var god och att glasskvaliteten i sig var mycket god. Kaffesmaken balanserades med caramel och på det hela var glassen mycket aptitlig. Vi skulle kanske inte köpt en liter med denna glass, men några skopor i ett coupeglas hade blivit en utmärkt efterrätt vid en finare middag.
 
Gillar du inte kaffe är det dock en förkastlig glass.

O och V tänker inte så långt när det kommer till att välja glassar att jämföra. Hade vi varit riktigt duktiga borde vi ha köpt olika vaniljglassar och jämfört dem. Men då vi ännu inte tjänar pengar på vår blogg (håll ut O, vi kommer dit, vi kommer dit!) så köper vi potentiell god glass.

Nästa gång testar vi billig glass och ser om det är bättre med billig glass! tänk, detta håller på att bli en glass blogg. 

V

P.S. Vilket underbart sätt att kommunicera på, O! Tack för föregående kväll, jag tror att den grodan aldrig mer kommer att bli sig lik. Förresten, plastpåsarna i mitt sovrum, var det du som la dem där? d.s. 
P.S.S. Det var säkert den 22 juli. d.s.i. (den samme igen)
 

Kommentarer
Postat av: Snooken

Eran blogg är för roliga att läsa! Men det är bra att ni testar glass, då vet man ju vad man ska köpa nästa gång man blir varm och vill ha något nerkylande. :)

2009-08-06 @ 20:14:23
URL: http://shestheoneandonly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0