Twilight hysterin

I dessa dagar är vampyrer det absolut coolaste och hetaste man kan vara i monsterväg. True blood och Twilight sagan är det väl, som vi har att tacka för det. Några som har tagit denna trend och gjort hysteriskt roliga parodier på är sidan
www.take180.com

Det som är så hemskt härligt med just dessa parodier är att snubbarna har stor budget. Så först en härlig parodi på alla Twilightfans och sedan en på New Moon. (Se först den riktiga New Moon trailer innan New Moon parodin, så sjukt lik!)
Njut!

V
Sebastian musikalartisten?

Säkert har många glömt av Idol-Sebastian. Ni vet den killen som kom tvåa när Agnes vann. Det har inte jag, jag har alla hans tre skivor och han är den ende artist, som producerar pop, som jag gillar. Weird huh? 

Anyway, han skall nu vara Danny i Grease på Göte Lejon och hans motspelerska är ingen mindre än Marie Serneholt. Tydligen är allt förlagt i Sverige istället för USA(!) så Danny är Danne och Sandy, Sanna. Danne och Sanna, lika originellt som.. ja, Danny och Sandy.

Dessutom så verkar Göta Lejon ha en liten crush på fenomenet Idol, för Idol-Kevin gör just nu High School Musical där.

Jag är lite oroad, kan dessa två dansa och spela teater? Men det ska i alla fall bli väldigt roligt att se om detta kommer att fungera. Och så är jag ju lite kär i Sebbans röst.

V

p.s. Gissa vem som har gjort översättningarna till svenska? Jo, våran alldeles egna snuttefilt Anders Lundin.

File:Sebastian karlsson 2007.jpg     

 

 

 Hm, undrar hur det här blir.. Sen är ju frågan varför Marie har rosa på läpparna och koral (orange) på kinderna.


Update: Nej men, varför blir det fula lila ramar?! Och konstiga streck??! GAAH!! *pip*

Ha överseende med streck och ramar älskade läsare / redaktionen.

Update 2: Oops, inga ramar den här gången. De måste ha försvunnit..

Homosexuellt = Många läsare

För att knyta an till det O sa för några blogginlägg sedan. Vissa saker drar och andra inte. Men aldrig har vi haft så många läsare som när vi skrev om att homosexuella får gifta sig i kyrkan.

Gud så intressant!

V

p.s. Härligt väder nu va? Gult och rött och.. höstlov! Ha det gött!

Homosexuell + Svenska Kyrkan + Äktenskap = Sant! (Jaaa!)

Nu får man gifta sig som homosexuell i Svenska Kyrkan! Det är rätta takter det! Äntligen lite modern tid!  Läs mer på gp.se 

  http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.229437-ja-till-homovigsel-i-kyrkanV


Balett

Jag har numera balett på schemat och varje torsdag kränger jag på mig vita/rosa trikåer och en svart body med lång ärm.
Det är rätt skoj och jag har vant mig vid att se ut som en baby vid det här laget, jag menar, hey, alla andra ser ju likadana ut!
  Men några torsdagar sedan, när det precis hade blivit kallt på morgonen och frost på marken, så försattes jag och mina medbalettdansare för en rätt bisarr och lustig upplevelse. Vi låg där på golvet i godan ro och sträckte på fötterna och drog in våra bäcken (hur man nu gör det), då brandlarmet går. Alla får panik, "Men shit, vi kan ju inte gå ut så här!". Vi blir tvungna att gå ut sådana. 
Ute är det kallt som i antarktiskt och alla andra som behagar att gå på Mimers (1700 st, reds.anm) står prydligt i grupper. 
Alla skrattar nervöst och huttrar, någon skriker förskräckt att det är glas på marken och alla blir rädda för att vi ska förstöra våra tunna trikåer. Upplevelsen är rätt skoj trots alla som tittar på oss, ja menar, rätt många tycker faktiskt de ser snygga ut i sina dräkter.
  Efter en halvtimme är det över och våran pianist spelar ännu en gång "plié" och vi böjer på knäna. 

V         Undra hur ofta den här tjejen gör pliéer?  


För att gå ännu vidare på ämnet Norge..

Vet ni förresten vad Harry Potter-karaktärerna heter på bokmål? Här kommer en ordlista (eng-no):

Albus Dumbledore - Albus Humblesnurr
Hagrid - Gygrid
Dudley Dursley - Dudleif Dumling
Snape - Slur
McGonagall - McSnurp
Bill och Charlie Weasley - Rulle och Kalle Wiltersen
men sist och absolut bäst
Neville Longbottom - Nilus Langballe

O spinner vidare på ämnet.

Vad hände egentligen? Norrmännen gör tydligen skäl för sitt rykte (historier om norrmän är uppenbarligen inte tagna ur tomma intet). Inget ont om Obama, men vad har killen gjort?
   För min del kan han gärna få priset.  Men, kanske efter han har dragit tillbaka amerikanska militära styrkor i Irak, Afghanistan m.m. och efter han har verkligen gjort någonting mot kärnvapen. Alltså överlag gjort något som vore värt ett Nobelpris i fred.
  Det är ju trots allt Nobelpriset vi snackat om. Det finns knappast någon annan utmärkelse i världen som väger så tungt som just denna, och så bara.. Nä, fy. Fred är visserligen svårt att mäta, men visst borde det finnas någon som faktiskt åstadkommit något i år?
   Men förmodligen så är jag lika förvånad som Obama själv. Hans sunda (och ganska strereotypiskt "oamerikanska"..) reaktion gör att jag inte låta bli att tycka om honom lite mer. Han verkar ju i alla fall ha fötterna på jorden. Vilket är annat än vad man kan säga om hans företrädare..

För att förtydliga; jag gillar norrmän. Innerst inne. Som en lillebror ungefär.

Nobel + Obama = sant?

Barack Obama får i december Nobels fredspris. Jag vet inte vad jag tycker.
Kan en president vars land utkämpar två krig, få ett utav världens förnämsta fredspris? Och är det inte lite lustigt att Obama får priset för sin strävan att avveckla kärnvapen, när prisets stiftare konstruerade dynamiten? 
Och Obama har väl bara suttit i vad, 9 månader än? Som en egyptisk bloggare skrev, idag är det ute att vara konservativ och ge pris för saker man utfört. nu ska vi istället prisa det som förväntas komma, för det är ju egentligen tanken som räknas, eller hur?

Vad tycks?


22 Mars!

Så fett ändrat mig, vill vara född den 22 mars med Reese Witherspoon, Lena Olin, Andrew Lloyd Webber, Stephen Sondheim och Chico Marx!

Dessutom letar jag efter dagar som har ännu färre cool kändisar än min dag. Än så länge har det varit tufft medn jag tror nog att 5 februari är rätt kass. 

Om man analyserar de olika dagarna ser man faktiskt att kändisarna klumpar ihop sig. Kan det vara så att vissa dagar på året är lite mer glamourösa?  

Tillsammans med Bengtzing och Dahlberg

Ni vet att man kan kolla upp vilka kändisar som är födda på samma dag som en själv, och på det sättet känna hur stjärnglansen smittar av sig lite.
  Eftersom det finns rätt många kändisar är det alltid någon cool kändis som är född samma dag som en själv, men tråkigt nog inte för mig. 

Jag är född den 13 mars och generellt är det rätt få som är född då. Så medans en vän till mig fyller år på samma dag som Jessica Biel och Graham Bell och någon annan, samma dag som Ashley Simpson och Gwen Stefani, så fyller jag år på samma dag som Linda Bengtzing, Sandra Dahlberg och den gubben som startade sekten med scientologerna. 

Varför kunde man inte varit född den 12 december tillsammans med Frank Sinatra och Edward Munch? eller varför kunde min mamma hållt sig lite längre och fått mig den 14 mars, samma datum som Albert Einstein föddes?

När är ni födda? Och vilka fyller år då? (förstår att det är en riskabel fråga då vårt läsarantal är lågt!"

V (När kommer du hem O?) 


Dagens Wow

Detta måste vara det absolut.. ja, vad använder man för adjektiv om detta superba? Wow, vilken skådespelerska!

   Rita Hayworth in Gilda, 1946


RSS 2.0