Bloggtrend: Ytlig och elak.

Läste på Kissies blogg att bloggtrend är synonymt med elak och ytlig. Detta lät roligt. Detta måste vi pröva på. Andra trender vi tänker pröva är;

Thé-dieten: Vi tänker under dag bara dricka grönt te.
"Jag-är-ute-på landet-därför-bär-jag-stövlar"-trenden: Vi bär stövlar en hel dag.

Resten blir en hemlis tills vidare. Skicka gärna in förslag!


Resultat: With a taste of Wafers

(Läs hypotes under. reds.anm)

Resultat: Vi satte oss sonika vid en väg under ett träd för att avnjuta våran glass. Burken var helt till belåtande, mycket vacker och allt med kor på tycker O och V är spännande. Burken hade kvalitetssäkring i form av plast, och även utan plasten var den återförslutningsbar. Mycket förväntans fulla tog vi en sked av den (mycket hårda) glassen och trots att vi darrade av förväntan så var våra sinnen skärpta, allt för att få fram ett så objektivt resultat som möjligt.
  Chokladglassen var krämig och smakade som de flest billiga alternativen. Stark kakao smak på det dåliga sättet, tänk er varm choklad ( ej O'boy) med kakao+socker+mjölk. Vi tror ni kommer att förstå vad vi menar om ni smakar. Vi konstaterade båda att den vara ätbar och god men att vi ätit godare chokladglass.
   Det var rätt mycket innehåll förutom glassen även om reklambilden inte kunde vara mer missvisande. Valnötter var stora och mastiga, V som inte tycker om valnötter ratade dem direkt, men enligt O - som gillar valnötter - var dessa goda. Pecannötterna kände vi inte av.
  Mandlarna däremot var förträffliga! Blandingen av mandel insvept i choklad blir en smakupplevelse och mandel fanns det gott om. De mörka chokladbitarna var mycket stora och var långt ifrån mörka (möjligtvis till utseendet) och smakade som den chokladkrämen som finns mellan Wafers kex. Mycket "florsockeraktigt". Den vita chokladen var lite skum, billig smak. nästan allt, förutom de wunderbara mandlarna, präglades av en billig stämpel.  

Slutsats: Det är mer glass än vad man tror vilket såklart är positivt (dock inte om du är en (1) person som äter). Men efter en stund växte vårat missnöje med den beryktade glassen, ingen av oss tyckte i efterhand särskilt mycket om den. Eftersom den kostar mer än 5 kronor (ett pris vi värderat fram) så kommer vi inte köpa den igen. Men vi får inte glömma att i början tyckte vi rätt mycket om den, och är man inte en inbiten glassfantast så kan man ju köpa därför att... därför att... hm... burken är återförslutningsbar och snygg!

V och O ger Ben&Jerry, New York Super Fudge Chunk: ? ? (2) frågetecken.  

Frågor som man ställer sig efteråt: Varför är vatten den näst viktigaste ingrediensen? Finns det godare Ben&Jerry glass? 
Vad har kossan med saken att göra?

Följ med oss nästa gång vi testar glass, då blir det Häagen Dazs. Efter Ben&Jerry letar vi vidare efter kvalitetsglass. test numero 1

Alltså, idag var det upp till bevis för (trumvirvel): Ben & Jerry's.

V och O bestämde sig igår för att de minsann skulle se om denna hypade glass är så bra som den ser ut och som alla verkar tycka. Därför inhandlades denna förmiddag 500 ml á 49,95:- Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk. Chokladglass med bitar av vit och mörk choklad, pecannötter, valnötter och mandlar med chokladöverdrag. Det låter underbart, eller hur?
   Redan i affären kunde vi konstatera att priset var skyhögt, vilket i allra högsta grad bidrog till att våra förväntningar höjdes avsevärt.
   Upp till bevis alltså.

Vidare kunde vi konstatera att det finns nyttigare saker än just glass. En förpackning á 500 ml B&J-glass av just vår valda smak motsvarar drygt 50% av totala RDI av energi.
   Men det var en fin burk. Bild ser ni här direkt till höger alternativt vänster (den till vänster är bättre).

Slutsats följer.

26 juni

I dagens Göteborgs-Posten listar en Graffitireporter, som jag här inte ska nämna vid namn,  "fem heta saker att ha på sig i sommar". På listan hamnar sommarklänningar, solglasögon, bikini, linnen och shorts, med argumenten att dessa plagg är "snygga, enkla och passar till allt". Men framförallt, "trendiga"!
   Till saken hör bara att dessa s.k. chica kläder är exakt vad man bör, och kan, för sin egen bekvämlighets skull ha på sig en varm junidag som denna.
   Men vad vet jag, orden "heta saker" kan ju ha syftat på vädret.

Visste ni förresten att det var idag, för exakt 46 år sedan som John F. Kennedy yttrade det berömda citatet „Ich bin ein Berliner”? Annat värt att firas idag är 200-jubileumet för cykeln som patenterad uppfinning.
   Och såklart, Ingo blir världsmästare i tungviktsboxning! Undertecknad grattar självklart såsom ödmjukast. Undertecknad vill dock påpeka att denne inte uppmuntrar att börja slå på någon, vare sig det går under kategorin "sport" eller ej.


Herr Musse Pigg död

För ett tag sedan dog mannen som gör rösten till Musse Pigg, Wayne Allwine. Detta har han gjort i över 30 år, annat han gjort under dessa trettio år är att ragga på Russi Taylor rösten bakom Mimmi Pigg. De har varit gifta sedan 20 år tillbaka.

Så nu vet vi, skaffa dig en motspelare och du kommer att få en partner.
Intervju med rösterna bakom Musse och Mimmi.

Är det verkligen så bra med Wayfarers? Is cykelbyxan the way to go?

Idag startar Trendkrossarna officiellt, en komisk och kritisk blogg, och vi är mycket nöjda med vårt koncept. Vi har länge funderat över alla trendvågor som rullar över blogghavet och varför ingen lyckas undgå dess skvalpande. Är dessa trender så livsnödvändiga?

Vi ser det som våran uppgift att testa olika trender och sedan recensera dem, allt för att du skall behöva slippa prova cykelbyxan eller ens behöva fundera över om en dyr hudkräm verkligen är så fantastisk. Men tro inte att vi bara krossar trender, visar resultaten att produkten är bra och köpvärd, så kommer vi rekommendera det! Testerna varvar vi med tänkvärda inlägg och roliga citat. Eller kanske tvärtom?

Vi som tester är O och V och vi är era ödmjuka vikingar på ett stormigt hav, ett hav som vi vill kalla Bloggvärlden.

Mycket nöje.


p.s. Gillar ni texten på headern? Kolla in www.dafont.com 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0