Test numero 2

Ja, det var i och för sig förra veckan, men ätit glass, det har vi.
   Den här gången gällde det alltså god kvalitétsglass á la Häagen Dazs, inte någon wanna bee-blask från Ben&Jerry's.

Så, ca klockan 15:10 den 22 juli, traskade V och O in på den lokala stormarknaden för att köpa glass. Valet föll på Häagen Dazs' Cappuccino Caramel Truffle. Både V och O är svaga för kaffe och caramel, O för tryffel och V för glass i största allmänhet. Tämligen lätt val alltså. En liten låda i samma storlek och utformining som B&J, men faktiskt 2:- billigare, alltså 41,95:-. Fin design, men trots att vi letade och letade, så hittade vi inga bilder på kor. Men på det hela taget så tyckte i alla fall undertecknad att förpackningen var snyggare än B&J's. 
   Ett stort plus att grädde, till skillnad från B&J, intog innehållsförteckningens förstaplats.

Första intrycket bra alltså, och förväntningarna var uppskruvade. Så men glassen i handen gick vi mot affärens lilla café/kiosk, tog varsin sked från disken och slog oss ned vid ett bord.
   Kan tilläggas att det regnade något så fruktansvärt ute. Detta vållade V och O vissa bekymmer. Bland annat så fick V vända hem och byta byxor på grund av att hennes regnställ inte tålde vatten. Så kan det gå.
   Ja, vi hade helt enkelt inget val. För stormarknadens kafeteria är bara inte något att föredra. Vi parkerar mycket hellre våra kroppar under ett träd, fem meter från bilvägen, och andas in avgaser i kombination med dofterna från restaurangen tio meter åt andra hållet.

Fortsättning följer. Medans ni väntar kan ni dregla över det här.

Fotnot: V, då får gärna rätta mina eventuella misstag. Jag bara drog till med den 22 juli. Om man låter övertygad själv så är det ingen som tvivlar på om man har rätt eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0