Resultat: With a taste of Wafers

(Läs hypotes under. reds.anm)

Resultat: Vi satte oss sonika vid en väg under ett träd för att avnjuta våran glass. Burken var helt till belåtande, mycket vacker och allt med kor på tycker O och V är spännande. Burken hade kvalitetssäkring i form av plast, och även utan plasten var den återförslutningsbar. Mycket förväntans fulla tog vi en sked av den (mycket hårda) glassen och trots att vi darrade av förväntan så var våra sinnen skärpta, allt för att få fram ett så objektivt resultat som möjligt.
  Chokladglassen var krämig och smakade som de flest billiga alternativen. Stark kakao smak på det dåliga sättet, tänk er varm choklad ( ej O'boy) med kakao+socker+mjölk. Vi tror ni kommer att förstå vad vi menar om ni smakar. Vi konstaterade båda att den vara ätbar och god men att vi ätit godare chokladglass.
   Det var rätt mycket innehåll förutom glassen även om reklambilden inte kunde vara mer missvisande. Valnötter var stora och mastiga, V som inte tycker om valnötter ratade dem direkt, men enligt O - som gillar valnötter - var dessa goda. Pecannötterna kände vi inte av.
  Mandlarna däremot var förträffliga! Blandingen av mandel insvept i choklad blir en smakupplevelse och mandel fanns det gott om. De mörka chokladbitarna var mycket stora och var långt ifrån mörka (möjligtvis till utseendet) och smakade som den chokladkrämen som finns mellan Wafers kex. Mycket "florsockeraktigt". Den vita chokladen var lite skum, billig smak. nästan allt, förutom de wunderbara mandlarna, präglades av en billig stämpel.  

Slutsats: Det är mer glass än vad man tror vilket såklart är positivt (dock inte om du är en (1) person som äter). Men efter en stund växte vårat missnöje med den beryktade glassen, ingen av oss tyckte i efterhand särskilt mycket om den. Eftersom den kostar mer än 5 kronor (ett pris vi värderat fram) så kommer vi inte köpa den igen. Men vi får inte glömma att i början tyckte vi rätt mycket om den, och är man inte en inbiten glassfantast så kan man ju köpa därför att... därför att... hm... burken är återförslutningsbar och snygg!

V och O ger Ben&Jerry, New York Super Fudge Chunk: ? ? (2) frågetecken.  

Frågor som man ställer sig efteråt: Varför är vatten den näst viktigaste ingrediensen? Finns det godare Ben&Jerry glass? 
Vad har kossan med saken att göra?

Följ med oss nästa gång vi testar glass, då blir det Häagen Dazs. Efter Ben&Jerry letar vi vidare efter kvalitetsglass. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0