Motsatsen till Melodifestivalen, Ingmar Bergman maraton?

Ok först för att reda ut vissa saker för våra få (öh, vår) läsare, V is not pro melodifestival. Musiken (suck). 99% är en kompslinga med C D A G C. Jag spelar piano, förstår ni. Abmaj7 och F#dim is da shit.  

Men O har en poäng. Man skulle kunna tro att jag gillar melodifestivalen och jag har nog sett nästan alla deltävlingar sedan jag var fem. Men jag lovar, det är bara för att jag älskar att äta revbenspjäll och mysa med familjen!
 
Shit, jag måste ändra image! Bli mer kulturell, lyssna mer på jazz, ha medlemskort på Cinemateket och vara ständigt närvarande då de har Ingmar Bergman vecka!
  Ikväll blir det i alla fall inte melodifestival, jag skall hyra film med en vän!

Såg prinsessan och grodan igår. Blev lite besviken. Den var kort och så amerikanskt supersötsliskig att det drog i mungiporna. De blev kära alldeles för fort, pappan var framliden hjälte (patrialkalisk smörja) och skurken var aldrig i närheten. Visst fanns det dock några små glimtar. Eldflugan Raymond med skön amerikansk brytning och den superbortskämda Lottis. 

Citat:

Big Daddy till Lottis: "Du skall få en klänning till, men sen kan jag inte skämma bort dig mer! ...Vem vill ha en hundvalp!"

Ha en god kväll!

V  


Kommentarer
Postat av: o

haha, jag ber om ursäkt. jag hade tagit det som en förolämpning..

2010-02-06 @ 16:44:18
Postat av: V

Haha, ingen fara. Melodifestivalen är som.. bandet Friends som jag gillade när jag var liten, man måste bära sin bakgrund med stolthet! ;-)Träffas på lovet någon dag?

2010-02-07 @ 13:04:03
Postat av: Lillajag!

Gillar eran blogg starkt och hoppas att ni kommer att fortsätta.På tal om Melodifestivalen bara, så tycker jag att den är en skam för Sveriges musiker!

2010-02-11 @ 21:19:53
Postat av: V

O, titta titta! En läsare!

Tackar så hemskt mycket Lilladu! och vi ska anstränga oss för att göra vår, säkert enda, läsare glad och nöjd!

2010-02-11 @ 21:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0